"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

Projectes Solidaris

futur

solidaritat


L’objectiu principal de la Comissió de Projectes Solidaris és ajudar a persones que viuen en zones i barris especialment difícils de Barcelona. Volem practicar una solidaritat “de proximitat”, que pugui satisfer necessitats concretes de persones i col.lectius necessitats, al temps que contribuím a crear estructures de relació positiva i de col.laboració.

“Si ajudo a una persona a tenir esperança, no hauré viscut en va”

projectes sol1
En aquesta xarxa de solidaritat, procurem implicar de forma especial als alumnes (des de P3 fins a Batxillerat) i a les seves famílies, perquè junts aprenguem a ser conscients de les injustícies socials i a treballar plegats en la construcció d’una societat més justa, on les persones ens preocupem per aquells que pateixen i que, en ocasions, tenim molt a prop.


acció

participació


En ocasions, també intentem que la nostra tasca solidària arribi a països amb condicions de vida més precàries, implicant a tota la familia vedruna en algun projecte ambiciós i engrescador.

projectes sol2

Si entre totes les persones que formen la comunitat de Vedruna Gràcia, som capaços de crear i mantenir aquest corrent de solidaritat i treball en equip entre alumnes, pares i professors, podrem continuar ajudant a aquells que ho necessiten i, al mateix temps, veurem que és certa aquella frase que diu….

“Quan dones sense esperar res a canvi, reps molt més del que pots esperar”

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54