"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

Extraescolars - Casal d'Estiu

Vols viatjar en el temps? Ser un actor de cine de Hollywood? Un súper Víking? O un Pirata? O tan sols vols deixar volar la teva imaginació?

Doncs al nostre Casal hi trobaràs tot això i més!

 • IMG 2123
 • IMG 2124
 • IMG 2125

La nostra Escola, juntament amb Scolarest i els Súper monitors ( molts d'ells són monitors de menjador de l'escola), organitzem un Casal únic i divertit, per a tots els alumnes des de P-3 fins a 6è de Primària.

Cada any es planteja una temàtica diferent com a fil conductor del Casal, i partint d’aquest tema, s'organitzen totes les activitats,  les sortides setmanals, els diferents tallers...

A més, anem un dia a la setmana a la piscina, fem una excursió també setmanal,  gaudim d’una nit d'acampada a l'escola (opcional) i  finalment, muntem una gran Festa de Cloenda on esteu tots convidats, petits i grans (mares, pares, àvies, avis...).

Al voltant d'abril/maig es realitza una reunió informativa per a les famílies, i seguidament s’obre el període d’inscripció: les inscripcions són setmanals, des de la darrera setmana de juny, tot el mes de juliol i setembre fins l’inici del curs escolar.

El nostre Casal també està obert a nens de fora de l'escola.

Us animem a que els nens i nenes visquin aquest proper estiu un Casal inoblidable!!! 

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54