"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

Comissió de Cultura

La Comissió de Cultura es va crear en el si de l’AMPA Vedruna Gràcia a finals del segle XX i actualment en formen part dues mares de l’escola. El seu objectiu principal és dotar a les famílies d’eines per al seu dia en dia. Xerrades sobre els temes que més ens preocupen com a mares i pares, sortides culturals per gaudir en família, tallers per als nens i nenes i també per a adults... aquestes són les propostes d’aquesta comissió.

Cada trimestre s’acostumen a programar unes dues-tres activitats d’entre conferències, tallers i sortides.

 • Foto born
 • 2725f63568ffab662d7ebf55601aa1e0
 • IMG 0213

Amb les conferències i xerrades es busca donar eines per a una millor criança i per afavorir la relació entre pares i fills, amb temes sobre com ajudar els fills a estudiar, com afrontar l'adolescència, com ser més feliç per ser millors pares, Internet segura, etc.

Els tallers i sortides són propostes de tipus més lúdic, social i cultural que reforcen els vincles entre les famílies i alumnes de tota l'escola. Des d'un taller per iniciar-se en el món del "trapillo”, una sessió de reeducació postural, un de treballar xocolata o de primers auxilis; fins a una sortida a la Sagrada Família, al Born Centre Cultural o a Món Sant Benet.

A banda, la Comissió de Cultura també organitza cada any un concert de Nadal adreçat a totes les famílies i el personal de l'escola que es conclou amb un petit pica-pica en un ambient relaxat en què ens desitgem bones festes. Sovint s’intenta convidar a grups o corals que, d’una manera o altra, estan o han estat vinculades a l’escola.

A més, l'AMPA subvenciona cada any una xerrada per als nens de 4t de secundària sobre Afectivitat i Sexualitat.

Si ens voleu proposar alguna activitat, taller o xerrada, farem el que puguem per dur-la a terme. I si us voleu afegir a la Comissió, us rebrem amb els braços oberts.

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54