"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

Basquet Vedruna Gràcia

QUÉ ÉS VEDRUNA GRÀCIA BÀSQUET
El bàsquet dins la nostra escola és un pilar fonamental que des del 1972, en que es va federar el nostre primer equip femení, mou 300 esportistes i 25 entrenadors a la setmana. Tenim 23 equips federats jugant en diverses categories. Escola de basquet per infants de P4 a 2on de primària. Formació interna dels nostres propis entrenadors , intensificant la relació entre jugadors experimentats i les noves fornades.

Realització d’actes dins el centre educatiu com: torneig 3x3 de Reis, festa de nadal pels esportistes fins a 6é de primària, estades de Setmana Santa, Diada Esportiva i sopar de cloenda de temporada (amb més de 450 participants en cada edició).

La magnitud de l’activitat ha fet necessari que ens els darrers anys ens haguem vist en la necessitat que buscar nous emplaçaments, dins el barri, per la realització de l’activitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila de Gràcia.

PRESENTACIO FOTO DE FAMILIA 2014 15

QUI SOM I QUE ENS MOU
Som un equip de mares i pares que des de fa més de 6 anys portem, des de dins l’AMPA, la gestió de l’activitat del Bàsquet dins l’Escola Vedruna Gràcia.

Ens mou la nostra implicació personal en un projecte comú, esportiu, educatiu i transversal en tots els àmbits de l’Escola Vedruna Gràcia i dotar les activitats esportives d’un projecte sòlid, sostenible i viable, que alliberi al centre de la carrega no educativa i que asseguri el seu propi funcionament en un futur.

IDEARI
Promoure el desenvolupament integral de l’individu, en la seva dimensió motriu, intel·lectual, social i afectiva.

Participar en el projecte del Centre Esportiu Vedruna suposa contribuir al benefici educatiu, humà i cristià de nosaltres mateixos, dels infants, de l’escola i de l’entorn.

Contribuir a la formació de l’individu seguint els mateixos principis de l’Ideari Educatiu de l’escola.

Construir un espai de educació, formació i relació per a tots els membres de la comunitat educativa i oberta a l’entorn.

Restar oberts a idees i propostes que estiguin en línia amb la millora nostre projecte educatiu.

Promoure, per igual, qualsevol àrea, secció o activitat esportiva en pro de la construcció d’un projecte pedagògic i esportiu comú i sense diferències.

Vetllar per la implicació dels alumnes, pares, mares, docents i entorn escolar en el projecte de construcció d’una comunitat d’aprenentatge esportiva.

Divulgar la importància de l’activitat física i l’esport en la salut i en la formació humana de les persones.

ESCOLA – ESPORT - EL NOSTRE FUTUR.......
SOM VERDS!!!!

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54