"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

L'Hora del Pati

Des d’aquesta comissió ens encarreguem de mostrar tot el que es fa a l’Escola Vedruna Gràcia i a les diverses comissions que conformen la nostra potent AMPA mitjançant la revista “L’Hora del Pati”.

Llancem tres números l’any des que el mes de desembre de 2001, de la mà de l’Armand Gasulla (ideòleg i fundador de la publicació) va aparèixer el primer número de la nostra revista.

 • portada 37
 • portada 38
 • portada 39
 • portada 40
 • portada 41

Des d’aleshores ja son més de 40 les revistes que han vist la llum i moltes les persones que hi han posat el seu granet de sorra. Des dels redactors, tant de l'escola com dels comissions de l'AMPA, fins als encarregats d'editar, maquetar, corregir i imprimir la revista. Tots plegats som un equip que treballem amb l'objectiu de que cada 3 mesos rebeu un nou número de “L'Hora del Pati”.

Com es diu als crèdits de la revista: “L'Hora del Pati és una publicació plural i respectuosa amb la llibertat d’expressió. Vol ser ressò de les idees, les reflexions i la vida de l’Escola. Els seus articles ens parlen de la manera de pensar dels seus autors.”

“L’Hora del Pati” és una iniciativa conjunta de l'Escola Vedruna Gràcia i l'AMPA de l’Escola.

Extraescolars - Casal d'Estiu

Vols viatjar en el temps? Ser un actor de cine de Hollywood? Un súper Víking? O un Pirata? O tan sols vols deixar volar la teva imaginació?

Doncs al nostre Casal hi trobaràs tot això i més!

 • IMG 2123
 • IMG 2124
 • IMG 2125

La nostra Escola, juntament amb Scolarest i els Súper monitors ( molts d'ells són monitors de menjador de l'escola), organitzem un Casal únic i divertit, per a tots els alumnes des de P-3 fins a 6è de Primària.

Cada any es planteja una temàtica diferent com a fil conductor del Casal, i partint d’aquest tema, s'organitzen totes les activitats,  les sortides setmanals, els diferents tallers...

A més, anem un dia a la setmana a la piscina, fem una excursió també setmanal,  gaudim d’una nit d'acampada a l'escola (opcional) i  finalment, muntem una gran Festa de Cloenda on esteu tots convidats, petits i grans (mares, pares, àvies, avis...).

Al voltant d'abril/maig es realitza una reunió informativa per a les famílies, i seguidament s’obre el període d’inscripció: les inscripcions són setmanals, des de la darrera setmana de juny, tot el mes de juliol i setembre fins l’inici del curs escolar.

El nostre Casal també està obert a nens de fora de l'escola.

Us animem a que els nens i nenes visquin aquest proper estiu un Casal inoblidable!!! 

Comissió de Cultura

La Comissió de Cultura es va crear en el si de l’AMPA Vedruna Gràcia a finals del segle XX i actualment en formen part dues mares de l’escola. El seu objectiu principal és dotar a les famílies d’eines per al seu dia en dia. Xerrades sobre els temes que més ens preocupen com a mares i pares, sortides culturals per gaudir en família, tallers per als nens i nenes i també per a adults... aquestes són les propostes d’aquesta comissió.

Continue Reading

Projectes Solidaris

futur

solidaritat


L’objectiu principal de la Comissió de Projectes Solidaris és ajudar a persones que viuen en zones i barris especialment difícils de Barcelona. Volem practicar una solidaritat “de proximitat”, que pugui satisfer necessitats concretes de persones i col.lectius necessitats, al temps que contribuím a crear estructures de relació positiva i de col.laboració.

Continue Reading

COMISSIÓ DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA

Qui som?

Som un grup de pares i mares que ens encarreguem de l’organització d’una de les festes més característiques de l’Escola: la Festa de la Primavera de Vedruna Gràcia.

La festa es celebra cada any un diumenge de finals de maig/principis de juny al recinte de l’Escola, i s’hi convida tothom: mestres i personal d’administració i serveis, alumnes/as, pares, mares, avis, àvies… És una festa oberta per a tothom. Acostuma a durar tot el dia: normalment l’horari és de 10 a 19h., i inclou un dinar popular obert a tothom qui vulgui.

Continue Reading

Geganters i Timbalers

NOMÉS HI FALTES TU!!

En els darrers anys, els nostres gegantons, en Quim i la Quima, es passaven els dies plantats a l'entrada de l'escola, veient com passaven els dies i ningú els treia a voltar ni ballar com quan eren joves.

Davant d'aquesta situació, un grup de pares i mares han decidit dinamitzar l'activitat gegantera a la nostra escola i han creat una nova comissió a l'AMPA: la comissió de gegants, però a ells els agrada més anomenar-se "Geganters de Vedruna-Gràcia".

Continue Reading

Basquet Vedruna Gràcia

QUÉ ÉS VEDRUNA GRÀCIA BÀSQUET
El bàsquet dins la nostra escola és un pilar fonamental que des del 1972, en que es va federar el nostre primer equip femení, mou 300 esportistes i 25 entrenadors a la setmana. Tenim 23 equips federats jugant en diverses categories. Escola de basquet per infants de P4 a 2on de primària. Formació interna dels nostres propis entrenadors , intensificant la relació entre jugadors experimentats i les noves fornades.

Realització d’actes dins el centre educatiu com: torneig 3x3 de Reis, festa de nadal pels esportistes fins a 6é de primària, estades de Setmana Santa, Diada Esportiva i sopar de cloenda de temporada (amb més de 450 participants en cada edició).

Continue Reading

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54