"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

 • img03
 • img04
 • img01
 • img02
 • img05

Xerrada Cultura

xerrada cultura

Ser més feliços per ser millors pares
El proper dijous 12 de febrer a les 19:30 h tindrà lloc a la sala d'actes de l'escola la xerrada Ser més feliços per ser millors pares a càrrec de Juanjo Fernández.
El ponent és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys a Jesuïtes-El Clot, de Barcelona, on també han estudiat els seus dos fills. Les seves vocacions són ensenyar i escriure.

Ha ensenyat a l'escola, però també ha estat monitor i responsable d'esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l'educació en el temps lliure, obres de teatre i llibres de temàtica religiosa, el darrer dels quals 'Preguem de la A a la Z' (ed. Claret) i obres de ficcio com el llibre de relats 'No abras el cajón'. El seu últim llibre és 'Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)'. En l'actualitat és Consultor Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, on coordina cursos i activitats de formació per a mestres i professors, però la seva activitat principal són les xerrades que ofereix a famílies, mestres i alumnes sobre temes educatius ben diversos.

Com el propi autor presenta, la xerrada és per a nosaltres, pares i mares, perquè sapiguem afrontar les preocupacions sense que se’ns mengin, perquè siguem més feliços i portem felicitat al nostre voltant... començant per la nostra família!

Les llagues d’estómac no vénen del que mengem, sinó del que se’ns menja!
L’estrés quotidià, les presses, la precipitació, les preocupacions... tot plegat pot fer que una cosa tan meravellosa com és criar els fills ens resulti feixuc i no tinguem forces per gaudir-ne
Aquesta xerrada vol aconseguir que analitzem amb serenor allò que ens amoïna, fem servir estratègies alegres i generoses per gaudir de la vida... i descobrim que la felicitat ens dóna súperpoders per fer de pares i mares dels nostres fills!

L'esquema de la xerrada seria el següent:
1.MASSA OCUPATS A PREOCUPAR-NOS-EN!
El mal que ens fa la preocupació
Les preocupacions-sangoneres
Massa pendents del que diran i de què pensaran..!
2.SUPRIMIR LES PREOCUPACIONS
Les Preguntes Màgiques La Llei dels Promitjos Cooperar amb l’Inevitable Fer el Passat Constructiu Somriu! Somriu! Somriu!
3.EL SECRET DE LA FELICITAT I LES SEVES 4 CARES
4.ELS 7 SÚPER-PODERS DE LA FELICITAT

Pensa en Positiu
Elimina les Queixes i les Comparacions Dóna Gràcies
Aprèn a Perdonar
Sigues Generós
Assaboreix els Petits Plaers de la Vida Cuida el Teu Cos
US HI ESPEREM!!!

banner3

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54