"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

 • img03
 • img04
 • img01
 • img02
 • img05

18ena Edició - FESTA DE LA PRIMAVERA

festa primavera 2015

Benvolgudes famílies!

Ja us podeu anar preparant per a la Festa de la Primavera d'aquest any!
Serà el proper diumenge 24 de maig, i el tema d'enguany serà "Cultures del món". Si l'any passat ens centràvem en la cultura i les tradicions catalanes, aquest curs volem fer una mirada cap enfora per aprendre junts que el món és molt gran i que hi conviuen moltes cultures i tradicions diferents.

Hi haurà els tradicionals tallers on aprendrem a construir instruments musicals de diferents indrets del món, estamparem samarretes que ens demostraran que la terra és gegant i entrarem en contacte amb danses i tradicions de llocs molt llunyans, entre d'altres.

També hi haurà, com sempre, el "Mira què faig!", on tant nens com famílies podran ser artistes per una estona i fer-nos-ho passar d'allò més bé. I qui vulgui, podrà quedar-se a dinar a l'escola; quants més serem, millor ens ho passarem!

Ja us anirem donant més detalls de tot plegat!

Com sempre, necessitem voluntaris per muntar i desmuntar carpes, per estar als tallers del matí o al bar, i quants més siguem millor ens podrem repartir per anar fent torns. Us hi animeu? Podeu participar i ajudar-nos escrivint un correu electrònic a les qualsevol d'aquestes dues adreces:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aprofitem per donar la benvinguda als pares i mares nous de P3 i a les famílies d'alumnes nous d'altres cursos, i us animem a participar en una festa que ja és tradició a l'escola, aquest any en celebrem la 18ena edició! Us convidem a gaudir-la amb nosaltres!

Si voleu estar al dia de totes les novetats referents a la Festa de la Primavera de 2015, feu clic a la nostra pàgina de Facebook: http://on.fb.me/104iywA

Us hi esperem!

Comissió de la Festa de la Primavera

 

banner3

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54